Spiga

JANJI DI DEPAN PENGHULU













NYANGGAKEUN NENG IEU CACANDAKAN AA SA AYA-AYA, MUGIA TIASA DI TAMPI KU NENG SARENG MUGIA SING AYA MANFAATNA TERUTAMI KANGGE BEKEL IBADAH.....AMIIN.....!

0 komentar: